Koç Okulu Mezun Platformu Başvuru Formu

Koç Okulundan mezun arkadaşlarınızla iletişim kurmak, okuldan haberleri öncelikli olarak almak, anketlere katılarak okul ile ilgili karar süreçlerine dahil olmak, kampüste yapılacak etkinliklere katılmak ve okulunuzla etkileşimi artırmak için, Koç Okulu Mezun Platformuna aşağıdaki formu doldurarak kayıt olabilirsiniz!

*Size yapacağımız gönderilerin ulaşabilmesi ve gerekli durumlarda irtibat kurabilmemiz için, lütfen adres detaylarınızı ve telefon numarası bilgilerinizi eksiksiz ve doğru şekilde girdiğinizden emin olunuz.

Lütfen Koç Okulunda okurken kullandığınız soyadınızı yazın

Lütfen, Koç Okulundan mezun olduğunuz yılı veya mezun olmadan ayrıldıysanız tahmini mezuniyet yılınızı yazın

Lütfen mezun olduğunuz veya öğrencisi olduğunuz üniversitenin bulunduğu ülkeyi yazın

Lütfen mezun olduğunuz veya öğrencisi olduğunuz üniversite adını yazın

Lütfen mezun olduğunuz veya öğrencisi olduğunuz bölüm adını yazın

0XXX1234567

Membership Terms

• Koç Okulu Mezun Platformu'na sadece Koç Okulu mezunları veya Koç Okulundan mezun olmamış ancak en az 1 akademik yıl öğrenim görmüş kişiler üye olabilir.
  • Üyelik başvurusu, portale girilen bilgilerin doğruluğu Koç Okulu yetkilileri tarafından kontrol edildikten sonra onaylanacaktır.
  • Tüm bilgilerin doğru, eksiksiz girilmesi ve gerekli durumlarda güncellenmesi Koç Okulunun mezunları ile etkili iletişim kurması için önemlidir.

Başvurunuz mezun kayıtlarımız kontrol edilerek 5 iş iş günü içerisinde onaylanacaktır.

Gerekli durumlarda kurumsaliletisim@koc.k12.tr adresine e-posta ile ulaşabilirsiniz.